Kahden kotipelin viikonloppu

27. lokakuuta 2017

AIK/Laser HT kohtaa Oulunsalossa tulevana viikonloppuna Titaanit Kotkasta ja sunnuntaina HCIK:n Kaarinasta. Molemmat ottelut alkaa klo 18.00.

-Erittäin kovat jengit saapuu meidän pyhättöön, ja valmiina pitää olla. Odotetun tiukka ollut tuo sarja, pienistä virheistä rokotetaan kovalla kädellä, miettii manageri Bergman.

Viime viikonlopulta voitto ja tappio.

-Viime lauantaina saatiin pisteet haettua Seinäjoelta mutta sunnuntaina kokenut Koovee ei niistä luopunut ja sieltä lähdimme kotiin tyhjin käsin.

-Peli kyllä on parantunut ja kokoajan viisikon pelaaminen on selkeämpää. Pienillä viilauksilla ja tämän tasaisen sarjan tuomilla mahdollisuuksilla, meillä on saumat ylempään loppusarjaan. Toki pelejä vasta takana se 10, päättää Tommi.

Tappion karvasta kalkkia

15. lokakuuta 2017

VG-62 Naantalista haki pisteet Oulunsalosta lauantaina.

-Niin se vaan VG haki pinnat, meidän kyllä hallitessa ottelua, kommentoi ottelua manageri Tommi Bergman.

Kotijoukkue pommitti VG:n veskarin kuumaksi, jolle kertyi 50torjuntaa.

-Heidän maalivahtipelinsä toimi, meidän ei.  Maalinteossa on myös joku ihme tulppa nyt, Sirkkalan Santulla oli omien laskujen mukaan puolen kymmentä avopaikkaa, mutta vielä korkki pysyi ketsuppipullossa kiinni, muuten kyllä ykkösvitjamme (Ronkainen-Tauriainen-Sirkkala) oli pirteä, ainoastaan viimeistely jäi ontumaan.

Mäkelän paluu

Kovia tehojaan urallaan tehnyt, alkukauden poissa ollut, Ville Mäkelän tulo piristi selvästi joukkueen peliä ja joka eniten näkyi, ketjukavereiden, Jani Saarnin ja Henri Lehtosaaren otteissa.

-Mäksä on meille iso pelaaja, toki nyt pieni paussi ollut tosi toimista, mutta joku viikko jäitä alle, niin heidän kenttä tulee olemaan erittäin vaarallinen.

Sunnuntaina D-kiekko

AIK/Laser HT matkaa tänään sunnuntaina Jyväskylään, paikallisen D-kiekon vieraaksi.

-Erittäin hyvässä liidossa on Jyskylän toinen meidän sarjan jengi, vaaditaan erittäin hyvä maalivahti peli ja nyt pitää osua myös maalipuiden väliin, niin silloin pelaamme voitosta, päättää Tommi.

 

Kausi käynnistyi

26. syyskuuta 2017

AIK/Laser Ht:n kausi lähti lentämällä liikkeelle

 

Eipä kausi voisi paljon komeammin alkaa, kotivoitto Kajaanin Hokista ja tärkeät vieraspisteet Jyväskylästä. Kuuden pisteen viikonloppu, se on hyvä startti se.

 

Lauantaina avattiin kausi Oulunsalossa 4-1 (0-0, 2-0, 2-1) voitolla Hokista. Tasapainoinen ja vakuuttava peli koko joukkueelta.

 

- Hyvä startti tähän kauteen, oltiin valmiita heti alusta asti ja parannettiin koko ajan. Uskallettiin pelata rohkeasti ja puolustettiin tiukasti, siinä voiton avaimet, tuumaili purkkaosaston rehtori Jari Lehto.

 

Ensimmäinen erä hierottiin nollanollaa tauolle asti.

 

 

- Eka erä oli vauhdikas ja tasainen, mutta loppua kohti ottelun hallinta siirtyi meille ja ansaitut pisteet jäivät kotiin.

 

Kauden ensimmäisen A/L HT maalin sai kunnian iskeä Tuukka Rantamölö, Henrik Kantolan ja Tuomas Marjetan syötöistä. 2-0 tuli reilu pari minuuttia myöhemmin, kun ”suomen hoteimmat puhelinmyyjät”- tv sarjasta tuttu Jani Saarni huudatti kotiyleisöä. Määrämittaiset tarjoili Konsta Puutio ja Henri Lehtosaari.

 

- Kantolan kenttä oli taas hyvä. Antoivat meille energiaa ja saivat palkinnoksi onnistumisiakin. Palsola oli maalissa myöskin erinomainen, ynnäsi Lehto.

 

Kun kysyin Veljekset Marjeta Ky:n omistajilta, että mikä on heidän yrityksen toimenkuva, niin vastaus oli: -Venytämme verkkoja pitkin suomea ja kuskaamme asiakkaita tarvittaessa vaikka kahville.

Kolmannen erän alussa toimitusjohtaja Taneli venytti verkkoa ja varatoimari Tuomas ruokki, toinen syöttö Rantamölölle.

Loppunumerot viimeisteli tyhjään maaliin Puutio, Lehtosaaren ja Mikko Tauriaisen syötöistä.

Niko Palsola kotijoukkueen tolppien välissä pelasi upean ottelun. Koko ottelun aikana Hokki löysi vain yhden kiekon mentävän solan, hetkinen sola… Palsola, mielestäni sukunimi tulisi päivittää. Niko Palseinä.

 

Jyväskylässä sunnuntaina kohdattiin Liikunnan Riemu. Pitkän matkan aikana puuroutuneet oululaisten jalat saivat kunnolla verta vasta kolmannessa erässä ja ottelu päättyi lopulta vieraille numeroin 2-3 (2-1, 0-0, 0-2).

 

- Tukkoista oli tänään kaksi erää. Oltiin pikkuisen jäljessä joka tilanteessa ja työmäärä ei ollut riittävällä tasolla. Kolmanteen erään sitten kaivettiin jostain vielä yksi pykälä lisää ja tärkeät vieraspisteet matkaan.

 

- Pakko kuitenkin nostaa äijille hattua puolustusasenteesta. Kaksi pelitilannemaalia omiin kahdessa pelissä on hyvä suoritus. Tuolla määrällä tapellaan joka ilta voitosta.

 

- Miettinen maalissa hyvä ja Kantolan ketjusta taisivat kaikki hyökkääjät tehdä tänään maalin, hieno peli heiltä taas kerran, iloitsi Jari Lehto.

 

Tulikuuma kolmikko Jussi Hartikainen, Henrik Kantola ja Tuukka Rantamölö iskivät 1+1 mieheen, lisäksi Teemu Savela ja Teemu Laurila saivat syöttöpisteen. Verneri Miettinen ei jäänyt pekkaa (Rinne?) pahemmaksi maalilla, vaan auttoi upeilla torjunnoilla AIK/Laserin tärkeään vierasvoittoon.

1 / 6212345...102030...»